Experts

Experts Empreses
Abellanet, Maria CETT – Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (UB)
Acevedo, Isabel CREG’16
Agell, Xavier INCAVI
Agulló, Xavier El Mundo
Albors, Gemma CETT – Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (UB)
Alegre Castellví, Simó IRTA
Amella, Queralt Agència Catalana de Turisme
Andreu, Xavier Viemocions
Aulet, Sílvia Universitat de Girona
Aymamí, Pepa FICCG
Barquin, Susanna PRODECA
Barrull, Ramon Museu de l’oli
Boatella, Josep Universitat de Barcelona: Campus Alimentació
Boixader, Ariadna Olea Soul
Boronat, Francesc JARC
Brufau, Gemma Agència Catalana de Turisme
Brugués, Salvador Formació FP Girona
Busto, Olga Universitat Rovira i Virgili
Capdet, Vinyet CETT del Grau de ciències Culinàries i Gastronòmiques
Carlús, Raquel Agencia Catalana de Turisme
Casanovas i Pagès, Manel Cuiner
Casassayas, Jordi Universitat de Girona
Castells, Xavier Cooperativa Progrés Garbí
Castillo, Arcadi IDAPA – Institut Desenvolupament i Promoció Alt Pirineu i Aran
Castro, Eva PRODECA
Chias, Pere Gremi de Restauració
Collados, Tana CCMA – TV3
Colomer, Dèlia Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Colomer, Mònica FICCG
Comaposada, Josep CENTA – Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Contreras, Jesús ODELA – Observatori de l’Alimentació (UB)
Costa, Gerard GRUGET – ESADE
Cot, Salvador El Món
Cros, Blanca Agència Catalana de Turisme
Cugat, Glòria DARP: Subdirecció General Inspecció i Control Agroalimentari
Dodd, Diane IGCAT
Domènech, Montserrat DARP: Servei Promoció Qualitat Agroalimentària
Esteller, David Toursilab
Farrero, Marta Diputació de Tarragona: Patronat de turisme
Farrús, Anna Federació Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Ferreres, Nan CETT – Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (UB)
Font, Conxita Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea.
Font, Mireia Consell Comarcal Alt Urgell
Franco, Xavier Cuiner
Francolí, Sònia Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Gasull, Carme CREG’16
Gou, Pere IRTA
Guamis, Buenaventura CERPTA – Centre Especial Recerca Tecnologia Aliments (UAB)
Güell, Carme Universitat Rovira i Virgili
Guillén, Ginés Professional Equipment Consulting
Hernández, Isabel Fundació ACE – Institut Català de Neurociències Aplicades
Jolonch, Cristina La Vanguardia
León Andrés, Jaume Turisme de Lleida
M. Gil, José CREDA – Centre Recerca Economia i Desenvolupament Agroal.
Malet, Imma Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
March, Evarist Naturalwalks
Mármol, Camila del Universitat de Barcelona
Martí, Jordi ACAVe: Associació Corporativa Agencies Viatges Especialitzades
Martín, Olga Universitat de Lleida
Massanés, Antoni Fundació Alicia
Medina, Xavier Càtedra UNESCO – UOC
Meià, Sergi de Cuiner
Mencos, Carles Unió de Pagesos
Miralles, Guillem Diputació de Barcelona: Xarxa Productes Terra
Miró, Joan Gran Claustre
Moliner, Gemma PRODECA
Montasell, Jordi Parc Agrari del Baix Llobregat
Moreno , Marc ACCIÓ
Muñoz Ramos, Juan Acadèmia de Sumillería
Murillo, Serafín Idibaps: Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer
Nogués, Gerard FICCG
Nubiola, Bea Agència Catalana de Turisme
Palau, Pep Fòrum Gastronòmic
Papell, Ignasi CTNS – Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (URV)
Parellada, Ada Cuinera
Parra, Belen El Mundo / Gastronomistas
Paterna, Carme Universitat de Barcelona: Campus Alimentació
Pié Dols, Xavier Consells reguladors D.O Catalunya
Pla, Emma CETT – Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (UB)
Pont, Rosalia Agència Catalana de Turisme
Puig, Salvador INCAVI
Puigvert, Albert ARCA : Arxiu Revistes Catalanes Antigues
Pujals, M. Àngels Hub interuniversitari de gastronomia, cultura i turisme
Pujante, Josep Antoni Departament de Salut
Pujol, Gerard Smart Food Innovation
Pujol, Jordi Escola Joviat
Pujolà, Montserrat Universitat Politècnica de Catalunya
Quer, Pere UVIC
Ribas, Joan ODELA – Observatori de l’Alimentació (UB)
Riera, Antoni Universitat de Barcelona
Rius, Marian Consorci Leader Pirineu Occidental
Rochet, Rosa Turisme La Ràpita
Roda, Raimon Parc Agrari Llobregat
Rodríguez, David Cellers Torres
Rubiralta, Màrius Universitat de Barcelona
Ruscalleda, Carme Cuinera i Ambaixadora del CREG’16
Sabaté, Míriam PIMEC
Salvador, Gemma APSCAT: Agència de la Salut Pública Catalana
Salvat, Jaume Universitat Rovira i Virgili
Sanz, Ricard Vivelus
Secall, Jordi Agència Catalana de Turisme
Sellés, Vicenç EUREST
Sentmartí, Ramon PRODECA
Serra, Jaume Nutricionista
Serradell, Cristina ACCIÓ
Sió, Jaume DARP: Subdirecció Gral Transferència Innovació Agroalimentària
Solé Parellada, Francesc Restaurador i catedràtic
Sucarrats, Josep Cuina / Gastronomistas
Suñol, Xavier Ajuntament de Barcelona: Direcció de Turisme
Tolosa, Lluís Tolosa Wine Books
Torrent, Patrick Agència Catalana de Turisme
Torrent, Toni Federació Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Tort, Najat Ajuntament del Prat de Llobregat
Tresseras, Jordi LABPATC: Laboratori Patrimoni, Creativitat i Turisme Cultural
Valero, Juan Carlos ABC
Valiente, Domingo Fundació Dieta Mediterránea
Valls i Fuster, Bernat Acció Cívica i Comunitària
Valls, Toni Alimentaria Exhibition
Vàzquez, Manel Institut Municipal de Mercats de Barcelona
Vendrell, Anna Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Vila i Albet, Francesc Diputació de Barcelona
Vila, Domènec Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Vilo, Montse Conselh Generau d’Aran
Viñas, Inmaculada Universitat de Lleida – Departament de Tecnologia d’Aliments